HXR

Over HXR

visual

HXR Real Estate is een bedrijf dat turnkey woningen oplevert in de regio Haaglanden.
Elke dag zetten wij ons met enthousiasme en betrokkenheid in om het beste resultaat te behalen.

Neem contact op

14 Gemiddelde verkooptijd in dagen
2 Huizen beschikbaar
15 Jaar ervaring

Over HXR Real Estate

Ons team

Onze verbouwingen worden enkel door gediplomeerde vakmensen uitgevoerd. Elke woning wordt bij aankoop volledig gestript en vanaf dat punt weer opgebouwd met nieuwe electra-, water-, gas- en afvoerleidingen. Ook (raam)kozijnen worden niet vergeten net als het dubbel en isolerende glas. In al onze projecten komen nieuwe vloeren en glad stuukwerk.

Naast de aankoop van uw turnkey woning kunt u bij ons ook terecht voor de (complete) verbouwing van uw eigen woning.
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Of dit nu gaat om een aanbouw, dakopbouw of een interne verbouwing wij zijn u graag van dienst.

Over HXR Real Estate

Onze werkwijze

Met ons netwerk kunnen wij u van dienst zijn met de aankoop van keukens, badkamers, vloeren en nog veel meer. Alles wat komt kijken bij een professionele verbouwing is bij ons in huis.

Indien nodig kan onze architect (bouw-)kundige tekeningen maken voor muurdoorbraken, vergunningsaanvragen of een totaal beeld van de woning na de verbouwing. Deze tekeningen zijn voor ons de leidraad om met de verbouwing aan te vangen. Gezamenlijk nemen wij uw wensen door en adviseren u waar nodig met maatwerkoplossingen.

Doordat u één aanspreekpunt heeft hoeft u niet zich niet bezig te houden met de dagelijkse gang van zaken omtrent de verbouwing.

contact

Stuur ons een bericht

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of een andere vraag laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms